maanantai 9. toukokuuta 2011

Paikoillanne, valmiit....

Eikä läheskään valmiit. Tänään ajattelin harrastaa mahdottoman kylvös- ja idätysastiamereni setvintää. Siellä on jo papuja ja vaikka mitä pikkutaimella. Pavut voi näämmäs tällätä komeesti jo kasvualustaan ja muut purkittaa. Salaatinkylvön aika näyttäisi tulevan väkisin. Samaan laatikkoon menee pinaattia. Ettei pääse totuus unohtumaan. Multa loppunee kesken ja todennäköisesti tuota lannokettakaan ei ole, jos on ollenkaan missään jämiä. Rhodo lannoitetta on sen sijaan kaksi purkkia.

Ei auta. Niin hyvin koulittuja nuo pirskaleen idut eivät vielä ole, että menisivät purkkiin ilman aikojaan. Joten hommiin!

2 kommenttia:

  1. Olin päättänyt, että tänä keväänä en laita taimen tainta itämään... mutta ratkesin. Parikymmentä auringonkukan siementä ja muutama hajuhernesiemen pääsi eilen multiin. Kuitenkin vain ihan vähän ratkesin, verrattuna edellisvuosiin. ;) Loput menee suorakylvöna tai valmiina kesäkukkina puutarhamyymälästä ostettuna. Vähän tiukkaa tekee vuosi vuodelta, kun haluaishaluais ja ihan itte!!!! Mut kun ei jaksa eikä oikeen kaikkeen pysty. Pakko siis improvisoida ja kompensoida, ja käyttää mielikuvitustakin! :D

    VastaaPoista
  2. Ei kaikki täälläkään ihan kaikki aina mene niinkuin Strömsössä. Saatika, että jaksaisi aina ihan kaikesta intaantua. Herneet ja pavut ovat helpoimpia. :)

    -Massu

    VastaaPoista